Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze plaatsen in Zarlardinge. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Zarlardingse woning extra in de verf zetten. inbouwkast slaapkamer

Voor elke ruimte van je woning in Zarlardinge bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Zarlardingse huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Zarlardinge plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Zarlardinge

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Zarlardinge ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus! maatkast zwart

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Zarlardinge

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Zarlardinge, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Zarlardinge. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Op welk moment wordt mijn kast in Zarlardinge geleverd?

Bij DM-Line worden alle kasten op maat gemaakt. Daarom kunnen we geen vaste prijs op de totaalkost plakken. Wat je uiteindelijk betaalt, is afhankelijk van verschillende factoren: het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Omdat je niet voor een complete verrassing zou komen te staan, maken we wel graag een vrijblijvende offerte voor je op. Je kan ze online aanvragen of in een van onze showrooms.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Zarlardinge online bestellen?

Een kast op maat voor je woning in Zarlardinge hoeft niet per se duur te zijn. Zelf bepaal je de indeling en afwerking, waardoor je ook het prijskaartje mee in de hand hebt. Een offerte vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Zarlardinge?

Geen zorgen, onze vakmannen komen met plezier naar Zarlardinge om je kast in elkaar te zetten. Met de nodige zorg en oog voor elk detail. Bovendien laten ze je huis altijd net achter. Op die manier krijg je gegarandeerd een prachtig eindresultaat te zien.

Hoe deel ik de kast voor mijn woning in Zarlardinge het beste in?

Bij DM-Line maken we enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen. Zo is het bij ons de gewoonte om planken van 25 mm in plaats van 18 mm te gebruiken voor de opbouw van de kaststructuur. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuigen minder snel zal voorkomen. Wil je zelf kennismaken met onze materialen? Dan ben je meer dan welkom in één van onze showrooms.