Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Zandvoorde. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Voor elke ruimte van je woning in Zandvoorde bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Zandvoordse huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een ongewone vorm? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Zandvoorde. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

inbouwkast slaapkamer

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast plaatsen in Zandvoorde

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Zandvoorde, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Zandvoordse woonst extra in de verf.

inbouwkast trap

Een unieke kast op maat van je woonst in Zandvoorde

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Zandvoorde ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Daardoor is ze 100% uniek.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Zandvoorde. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!