Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat installeren in jouw deelgemeente. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je geld én ruimte. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Zaffelaarse huis extra in de verf zetten. hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woonst in Zaffelare

Een maatkast van bij DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Zaffelaarse woonst. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Zaffelare installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek.

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Zaffelare

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Zaffelare, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish. maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat van je woonst in Zaffelare

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Zaffelare ten volle gerespecteerd. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Helemaal uniek dus!

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Zaffelare. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot gauw!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Hoelang duurt het vooraleer mijn maatkast in Zaffelare wordt geleverd?

De levertermijn van jouw maatkast in Zaffelare is afhankelijk van verschillende factoren. Wil je een correcte schatting van de levertermijn alvorens je een bestelling plaatst? Dat kan uiteraard. Onze interieuradviseurs geven je een juiste tijdsindicatie mee.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Zaffelare online bestellen?

Het is niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw woning in Zaffelare komt te staan volledig naar wens te maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden met één van onze interieurexperts. Op die manier kunnen wij je optimaal adviseren en krijg jij de kast van je dromen.

Is de maatkast voor mijn woning in Zaffelare zelf te monteren?

Wanneer je online of in één van onze showrooms een offerte aanvraagt, bezorg je ons idealiter een situatieschets met afmetingen en/of foto van de kamer waarin je kast komt te staan. Op die manier kunnen we jou een vrijblijvend prijsvoorstel geven. Als je de bestelling dan definitief maakt, komen onze vakmannen langs bij jou in Zaffelare voor een professionele opmeting.

Welke materialen worden gebruikt voor het maken van mijn maatkast in Zaffelare?

Bij DM-Line maken we enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen. Zo is het bij ons de gewoonte om planken van 25 mm in plaats van 18 mm te gebruiken voor de opbouw van de kaststructuur. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuigen minder snel zal voorkomen. Wil je zelf kennismaken met onze materialen? Dan ben je meer dan welkom in één van onze showrooms.