DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze installeren in Wulveringem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Een kwaliteitsvolle maatkast: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Wulveringem, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft. hangmeubel living

Voor elke ruimte van je huis in Wulveringem bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Wulveringemse woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Wulveringem installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Wulveringem

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Wulveringem ten volle respecteren. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek. inbouwkast trap

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Wulveringemse woonst extra in de verf wordt gezet.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Wulveringem. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Wulveringem?

Wanneer we je kast in Wulveringem kunnen leveren hangt af van verschillende factoren. Uiteraard zal je een correcte inschatting krijgen van de levertermijn van zodra je kast besteld is.

Kost een maatkast voor mijn woning in Wulveringem meer dan een standaard kast?

Helaas kan je een maatkast van DM-Line niet online bestellen. Wij willen je garanderen dat jouw maatkast perfect aansluit bij je woning in Wulveringem. Daarom nodigen we je liever uit voor een persoonlijk gesprek op basis waarvan we verdere stappen ondernemen. Een offerte aanvragen of afspraak maken in een winkel kan wel online.

Moet ik mijn maatkast in Wulveringem zelf monteren?

Nee, dat hoef je zelf niet te doen! Met veel plezier komen onze vakmannen naar je toe om je kast in elkaar te zetten. Dat doen ze met de nodige zorg en oog voor ieder detail. Bovendien laten ze je woning steeds netjes achter. Je mag rekenen op een prachtig eindresultaat.

Van welke materialen wordt gebruikgemaakt voor het maken van mijn maatkast in Wulveringem?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Wulveringem enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.