DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze in Wingene installeren. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je ruimte én geld. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Wij maken maatkasten die het karakter van je Wingense huis extra in de verf zetten.

hangmeubel living

Voor elke ruimte van je woning in Wingene bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Wingense huis. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een unieke vorm? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Wingene monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te plaatsen in Wingene: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Wingene, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering.

inbouwkast trap

Een unieke kast op maat van je woonst in Wingene

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Wingene worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!