Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Wilderen. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Voor elke ruimte van je woning in Wilderen bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Wilderense woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Wilderen monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol. hangmeubel living

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Wilderense woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Een unieke kast op maat van je woonst in Wilderen

Ons maatwerk is altijd uniek. De afmetingen van jouw woning in Wilderen worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Daardoor is ze 100% uniek. inbouwkast trap

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Wilderen, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Wilderen?

Bij DM-Line worden alle kasten op maat gemaakt. Daarom kunnen we geen vaste prijs op de totaalkost plakken. Wat je uiteindelijk betaalt, is afhankelijk van verschillende factoren: het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Omdat je niet voor een complete verrassing zou komen te staan, maken we wel graag een vrijblijvende offerte voor je op. Je kan ze online aanvragen of in een van onze showrooms.

Kan de maatkast voor mijn woning in Wilderen online besteld worden?

Het is niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw woning in Wilderen komt te staan volledig naar wens te maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden met één van onze interieurexperts. Op die manier kunnen wij je optimaal adviseren en krijg jij de kast van je dromen.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Wilderen?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Wilderen monteren. Ze zetten jouw kast met de grootste precisie en oog voor detail in elkaar en laten je woning netjes achter. Zo is een perfect eindresultaat gegarandeerd.

Wat is de geschikte indeling voor mijn kast in Wilderen?

Om je kast naar het beste vermogen in te delen, kan je overleggen met onze interieuradviseurs. Ze begeleiden je maar al te graag bij het bepalen van een kastindeling op jouw maat. Kom gerust langs in één van onze showrooms, daar kunnen we de indeling onmiddellijk in 3D tonen.