Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat installeren in jouw gemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te installeren in Wijnegem: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze installateurs de kast op maat plaatsen in je huis te Wijnegem, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je huis in Wijnegem

Jouw DM-Line maatkast? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Wijnegemse woonst staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Wijnegem monteren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Wijnegemse huis extra in de verf zet.

maatkast wit vrouw

Een unieke kast op maat van je woonst in Wijnegem

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Wijnegem ten volle respecteren. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. 100% uniek dus!

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis in Wijnegem. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot binnenkort!