Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze in Wielsbeke installeren. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Wielsbeke

Ons maatwerk is altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Wielsbeke ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? De opties zijn werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Compleet uniek dus! inbouwkast slaapkamer

Een kwaliteitsvolle maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Wielsbeke, gaat die jaren mee. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woonst in Wielsbeke

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Wielsbeekse woonst staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Wielsbeke installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek. maatkast wit vrouw

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Wielsbeekse huis extra in de verf.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Wielsbeke. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!