Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je droomkast en komt ze plaatsen in Widooie. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Een kwaliteitsvolle maatkast: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Widooie, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft. maatkast wit man

Voor elke ruimte van je woning in Widooie bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Widooise huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Widooie monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Widooie

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw huis in Widooie worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus! inbouwkast trap

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je ruimte én geld. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Widooise woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Widooie. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!