Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Westmalle. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Voor elke ruimte van je woning in Westmalle bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Westmalse woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Westmalle. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek. hangmeubel living

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Westmalle

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Westmalle ten volle gerespecteerd. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Westmalse huis extra in de verf zetten. maatkast zwart

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Westmalle

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Westmalle, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woning in Westmalle. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Wat is de levertermijn voor mijn kast in Westmalle?

Iedere kast van DM-Line wordt op maat gemaakt. Daardoor kunnen we niet zomaar één prijs plakken op de totaalkost. Hoeveel je uiteindelijk moet betalen hangt af van het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Uiteraard kunnen we hiervoor wel een vrijblijvende offerte opmaken. Die vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Kan de maatkast voor mijn woning in Westmalle online besteld worden?

Een op maat gemaakte kast voor je woning in Westmalle hoeft niet noodzakelijk veel duurder te zijn dan een standaard kast. Het grote voordeel van een kast op maat is dat je de indeling en afwerking volledig naar eigen wens samenstelt. De prijs varieert naargelang die keuzes. Onze interieuradviseurs geven je graag vrijblijvend een offerte afgestemd op jouw beschikbare budget.

Komen jullie mijn woning in Westmalle op voorhand opmeten voor het maken van de kast?

Jazeker! Wanneer je bij ons een offerteaanvraag doet, vragen we je de afmetingen van de ruimte waarin de kast moet komen door te geven. Op basis daarvan kunnen we een prijsofferte opstellen. Kies je ervoor om de kast effectief te laten maken, dan sturen we een vakman naar Westmalle. Hij of zij zorgt voor een professionele opmeting.

Hoe zorg ik voor een ideale indeling van mijn maatkast in Westmalle?

Voor de ideale kastindeling, kan je terecht bij onze adviseurs. Ze helpen je graag bij het bepalen van een indeling op jouw maat. Je bent hiervoor meer dan welkom in een van onze showrooms. Daar kunnen we je de indeling meteen in 3D tonen.