Sinds 1993 bouwt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line ontwerpt de kast waar jij van droomt en komt ze installeren in Westkapelle. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woning in Westkapelle ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. Wij bieden je heel wat opties aan. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Compleet uniek dus!

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

DM-Line maatkasten? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je woning. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Westkapelle. Het resultaat is steeds uniek, kwalitatief en persoonlijk.

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Westkapelle

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. DM-Line ontwerpt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Westkapelle, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je huis extra in de verf zet.

DM-Line bouwt maatkasten passend bij je woonst in Westkapelle. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!