Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in West-Vlaanderen plaatsen. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je graag!

Een kwalitatieve maatkast: tijdloos en betaalbaar

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat installeren in je woonst in West-Vlaanderen, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft. inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woonst in West-Vlaanderen

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je woning in West-Vlaanderen. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in West-Vlaanderen plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Unieke kasten op maat van je woonst in West-Vlaanderen

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in West-Vlaanderen ten volle gerespecteerd. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus! inbouwkast trap

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je woning in West-Vlaanderen extra in de verf wordt gezet.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in West-Vlaanderen. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!