Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat plaatsen in jouw deelgemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Webbekomse woonst extra in de verf. inbouwkast slaapkamer

Een kwalitatieve maatkast: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Webbekom, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Unieke kasten op maat van je woonst in Webbekom

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Webbekom ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus! maatkast wit vrouw

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je huis in Webbekom

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Webbekomse woonst staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Webbekom installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woonst in Webbekom. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Hopelijk tot binnenkort!