Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Watou. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast plaatsen in Watou

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Onze installateurs komen de kast op maat installeren in je woning te Watou. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft. inbouwkast slaapkamer

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Watouse huis extra in de verf wordt gezet.

Een unieke kast op maat van je woonst in Watou

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Watou ten volle respecteren. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Altijd 100% uniek dus! inbouwkast trap

Voor elke ruimte van je woonst in Watou bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Watouse woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Watou monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woning in Watou. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!