Al 27 jaar lang bouwt DM-Line kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je droomkast én komen ze plaatsen in Waasmont. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We staan klaar om je te helpen!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

DM-Line bouwt maatwerk dat uniek is. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Waasmont ten volle respecteren. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Volledig uniek dus!

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw huis

Een maatkast uit ons gamma? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met bizarre vormen? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Waasmont installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Waasmont

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat monteren in je huis te Waasmont. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line bouwt maatkasten die het karakter van je huis extra in de verf zetten.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Waasmont. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!