Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Waarschoot. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Waarschootse woonst extra in de verf zetten. inbouwkast slaapkamer

Voor elke ruimte van je huis in Waarschoot bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Waarschootse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Waarschoot geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast plaatsen in Waarschoot

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Onze installateurs komen de kast op maat plaatsen in je woonst te Waarschoot. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking. maatkast wit vrouw

Een unieke kast op maat van je woonst in Waarschoot

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Waarschoot ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Waarschoot. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!