Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze plaatsen in Waarloos. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je huis in Waarloos

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Waarlose woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Waarloos. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek. inbouwkast slaapkamer

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je ruimte én geld. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Waarlose woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast installeren in Waarloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat installeren in je woning te Waarloos, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking. maatkast wit vrouw

Een unieke kast op maat van je woonst in Waarloos

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Waarloos worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Waarloos. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Twijfel niet en laat van je horen!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Op welk moment wordt mijn kast in Waarloos geleverd?

Een kast van DM-Line wordt altijd op maat gemaakt. Om die redenen kunnen we niet zomaar één vaste prijs plakken op de totaalkost. We moeten onder andere het ontwerp, de materiaalkeuzen en de afmetingen in rekening brengen. Daarvoor maken we graag een vrijblijvende offerte op. Vraag ze online aan of bij een showroom in je buurt.

Ik wil de maatkast voor mijn woning in Waarloos graag online bestellen, kan dat?

Neen, niet per se. Omdat je de kast samenstelt volgens jouw wensen, heb je dus ook het prijskaartje in de hand. Onze adviseurs geven je graag een vrijblijvende offerte mee, volledig afgestemd op jouw budget.

Vindt er een opmeting plaats van mijn woning in Waarloos vooraleer de kast gemaakt wordt?

Jazeker! Wanneer je bij ons een offerteaanvraag doet, vragen we je de afmetingen van de ruimte waarin de kast moet komen door te geven. Op basis daarvan kunnen we een prijsofferte opstellen. Kies je ervoor om de kast effectief te laten maken, dan sturen we een vakman naar Waarloos. Hij of zij zorgt voor een professionele opmeting.

Wat is de geschikte indeling voor mijn kast in Waarloos?

Voor de ideale kastindeling, kan je terecht bij onze adviseurs. Ze helpen je graag bij het bepalen van een indeling op jouw maat. Je bent hiervoor meer dan welkom in een van onze showrooms. Daar kunnen we je de indeling meteen in 3D tonen.