Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat monteren in jouw deelgemeente. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Vossem

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Vossem, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze afwerking, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol. maatkast wit man

Unieke kasten op maat van je woonst in Vossem

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Vossem ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. 100% uniek dus!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je geld én ruimte. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Vossemse huis extra in de verf wordt gezet. maatkast zwart

Voor elke ruimte van je huis in Vossem bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Vossemse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde finish of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Vossem installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Vossem. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!