Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze monteren in Vossem. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Vossem

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Vossem, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Voor elke ruimte van jouw woonst een creatieve oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met ongewone vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Vossem installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan ontwerpt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je woonst extra in de verf wordt gezet.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woonst in Vossem ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Wij bieden je heel wat opties aan. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Dat maakt ze 100% uniek!

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Vossem. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot binnenkort!