Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat installeren in jouw regio. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Voor elke ruimte van je woonst in de Voerstreek bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je huis in de Voerstreek. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in de Voerstreek geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwalitatief en persoonlijk. inbouwkast slaapkamer

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je woning in de Voerstreek extra in de verf.

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te monteren in de Voerstreek: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Laat onze installateurs de kast op maat plaatsen in je huis in de Voerstreek, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish. inbouwkast trap

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in de Voerstreek

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woonst in de Voerstreek ten volle gerespecteerd. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende finish? Wij bieden je heel wat opties aan. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Volledig uniek dus!

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in de Voerstreek. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot snel!