Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we zelf de kast monteren in jouw deelgemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weing ruimte ter beschikking? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw woning

DM-Line maatkasten? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woning staat buiten kijf. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Vlezenbeek monteren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Vlezenbeek

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Onze monteurs komen de kast op maat plaatsen in je woning te Vlezenbeek. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Wij streven ernaar om uniek te zijn. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woning in Vlezenbeek ten volle gerespecteerd worden. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Helemaal uniek dus!

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Vlezenbeek. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!