DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Vinkt. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Een hoogwaardige maatkast: tijdloos en betaalbaar

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Onze installateurs komen de kast op maat plaatsen in je huis te Vinkt. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Vinkt

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. De afmetingen van jouw huis in Vinkt worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Vinktse woonst extra in de verf zetten. maatkast wit vrouw

Voor elke ruimte van je woonst in Vinkt bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Vinktse woning staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Geen enkel probleem voor onze specialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Vinkt plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Vinkt. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot snel!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Hoeveel betaal ik voor een maatkast op maat van mijn woning in Vinkt?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Wie graag een correcte inschatting krijgt van de levertermijn, kan terecht bij onze interieuradviseurs.

Ik wil de maatkast voor mijn woning in Vinkt graag online bestellen, kan dat?

Bij DM-Line werken we niet met online bestellingen. Wel is het mogelijk een online offerteaanvraag in te dienen of een afspraak te maken. We willen garanderen dat de maatkast die bij jou in Vinkt komt te staan volledig naar wens gemaakt is. Om die reden is het beter om een grondig en persoonlijk gesprek aan te gaan met één van onze interieurexperts. Zij geven je het juiste advies en zo krijg jij de kast van je dromen.

Is de maatkast voor mijn woning in Vinkt zelf te monteren?

Absoluut. Wanneer je na een offerteaanvraag beslist om jouw droomkast te laten maken, sturen we een vakman naar je toe. Hij of zij meet de ruimte waarin de kast moet komen te staan dan nog eens nauwkeurig op.

Wat is de geschikte indeling voor mijn kast in Vinkt?

Bij DM-Line maken we enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen. Zo is het bij ons de gewoonte om planken van 25 mm in plaats van 18 mm te gebruiken voor de opbouw van de kaststructuur. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuigen minder snel zal voorkomen. Wil je zelf kennismaken met onze materialen? Dan ben je meer dan welkom in één van onze showrooms.