Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat installeren in jouw deelgemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woning in Vertrijk

Een kast op maat van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Vertrijkse huis staat buiten kijf. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Vertrijk geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol. maatkast wit man

Unieke kasten op maat van je woonst in Vertrijk

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Vertrijk ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Helemaal uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Heb je weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Vertrijkse woonst extra in de verf zetten. inbouwkast trap

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te monteren in Vertrijk: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Vertrijk, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Vertrijk. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Wanneer wordt mijn maatkast in Vertrijk geleverd?

Wanneer we je kast in Vertrijk kunnen leveren hangt af van verschillende factoren. Uiteraard zal je een correcte inschatting krijgen van de levertermijn van zodra je kast besteld is.

Is een op maat gemaakte kast voor mijn woning in Vertrijk veel duurder dan een andere, standaard kast?

Neen, niet per se. Omdat je de kast samenstelt volgens jouw wensen, heb je dus ook het prijskaartje in de hand. Onze adviseurs geven je graag een vrijblijvende offerte mee, volledig afgestemd op jouw budget.

Is de maatkast voor mijn woning in Vertrijk zelf te monteren?

Wanneer je online of in één van onze showrooms een offerte aanvraagt, bezorg je ons idealiter een situatieschets met afmetingen en/of foto van de kamer waarin je kast komt te staan. Op die manier kunnen we jou een vrijblijvend prijsvoorstel geven. Als je de bestelling dan definitief maakt, komen onze vakmannen langs bij jou in Vertrijk voor een professionele opmeting.

Welke materialen worden gebruikt voor het maken van mijn maatkast in Vertrijk?

Voor de indeling van de kasten overlopen onze interieuradviseurs samen met jou wat je wenst op te bergen. Samen creëren we op die manier jouw ideale kastindeling. Wanneer je een afspraak hebt in één van onze showrooms, kan je die indeling onmiddellijk in 3D bekijken.