Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze installeren in Veldegem. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Veldegem

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat installeren in je huis te Veldegem, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft. maatkast wit man

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Veldegem

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Veldegem ten volle. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Een maatkast die het karakter van je Veldegemse woonst extra in de verf zet. inbouwkast trap

Voor elke ruimte van je woning in Veldegem bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Veldegemse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een ongewone vorm? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Veldegem plaatsen. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Veldegem. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot snel!