Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Veldegem. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woning in Veldegem

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Veldegemse woning. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een bizarre vorm? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Veldegem geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

maatkast wit man

Unieke kasten op maat van je woonst in Veldegem

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw huis in Veldegem ten volle gerespecteerd. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Helemaal uniek dus!

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Veldegem

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Veldegem, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering.

maatkast wit vrouw

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Om jouw woonst optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Veldegemse woning extra in de verf wordt gezet.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning in Veldegem. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!