Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Veldegem. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je ruimte én geld. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Veldegemse huis extra in de verf wordt gezet.

inbouwkast slaapkamer

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te plaatsen in Veldegem: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. Onze monteurs komen de kast op maat installeren in je woonst te Veldegem. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Voor elke ruimte van je woning in Veldegem bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Veldegemse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Veldegem plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat van je woonst in Veldegem

Ons maatwerk is altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Veldegem ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Veldegem. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!