Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat installeren in jouw deelgemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Tongerlo Westerlo

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwalitatief. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Tongerlo Westerlo, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft. maatkast wit man

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Tongerlose huis extra in de verf zetten.

Unieke kasten op maat van je woonst in Tongerlo Westerlo

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Tongerlo Westerlo ten volle gerespecteerd. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. Wij bieden je heel wat opties aan. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Dat maakt ze 100% uniek! maatkast wit vrouw

Voor elke ruimte van je huis in Tongerlo Westerlo bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Tongerlose huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met bizarre vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Tongerlo Westerlo geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Tongerlo Westerlo. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!