Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze installeren in Tisselt. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Tisseltse huis extra in de verf zetten. hangmeubel living

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast installeren in Tisselt

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Tisselt, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

Unieke kasten op maat van je woonst in Tisselt

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Tisselt ten volle respecteren. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus! inbouwkast trap

Voor elke ruimte van je huis in Tisselt bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Tisseltse woning staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Tisselt. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Tisselt. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!