Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Steenokkerzeel. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je graag!

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te installeren in Steenokkerzeel: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Steenokkerzeel, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. maatkast wit man

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woonst in Steenokkerzeel

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Steenokkerzeelse huis staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Steenokkerzeel plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Steenokkerzeelse woonst extra in de verf zetten. maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat van je woonst in Steenokkerzeel

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw huis in Steenokkerzeel ten volle gerespecteerd. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Altijd 100% uniek dus!

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Steenokkerzeel. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot binnenkort!