Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze plaatsen in Steendorp. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Voor elke ruimte van je woning in Steendorp bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Steendorpse woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast te staan in een ruimte met speciale vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Steendorp installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. hangmeubel living

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Steendorp

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Steendorp, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

Een unieke kast op maat van je woonst in Steendorp

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Steendorp ten volle. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Volledig uniek dus! inbouwkast trap

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Steendorpse woning extra in de verf zet.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Steendorp. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Hoeveel betaal ik voor een maatkast op maat van mijn woning in Steendorp?

De levertermijn van jouw maatkast in Steendorp is afhankelijk van verschillende factoren. Wil je een correcte schatting van de levertermijn alvorens je een bestelling plaatst? Dat kan uiteraard. Onze interieuradviseurs geven je een juiste tijdsindicatie mee.

Ligt de prijs van een kast op maat voor mijn woning in Steendorp veel hoger dan een standaard kast?

Een op maat gemaakte kast voor je woning in Steendorp hoeft niet noodzakelijk veel duurder te zijn dan een standaard kast. Het grote voordeel van een kast op maat is dat je de indeling en afwerking volledig naar eigen wens samenstelt. De prijs varieert naargelang die keuzes. Onze interieuradviseurs geven je graag vrijblijvend een offerte afgestemd op jouw beschikbare budget.

Vindt er een opmeting plaats van mijn woning in Steendorp vooraleer de kast gemaakt wordt?

Absoluut. Wanneer je na een offerteaanvraag beslist om jouw droomkast te laten maken, sturen we een vakman naar je toe. Hij of zij meet de ruimte waarin de kast moet komen te staan dan nog eens nauwkeurig op.

Welke materialen worden gebruikt voor het maken van mijn maatkast in Steendorp?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Steendorp enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.