Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line bouwt de kast waar jij van droomt en komt ze installeren in Spiere-Helkijn. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Een unieke kast met een sprekend karakter

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Spiere-Helkijn ten volle. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw Spiere-Helkijnse huis

DM-Line maatkasten? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Spiere-Helkijnse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Spiere-Helkijn plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Spiere-Helkijn

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Spiere-Helkijn, gaat die jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze afwerking, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je Spiere-Helkijnse woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Spiere-Helkijn. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!