Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je droomkast én komen ze installeren in Smeerebbe-Vloerzegem. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je huis extra in de verf.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Smeerebbe-Vloerzegem ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

Een hoogwaardige maatkast installeren in Smeerebbe-Vloerzegem: betaalbaar en tijdloos.

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Smeerebbe-Vloerzegem, gaat die jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw woning

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je woning. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de uitvoering? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Smeerebbe-Vloerzegem installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Smeerebbe-Vloerzegem. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!