Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Slijpe. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Wij maken maatkasten die het karakter van je Slijpse woning extra in de verf zetten. maatkast wit man

Voor elke ruimte van je woning in Slijpe bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Slijpse woonst. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een ongewone vorm? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Slijpe installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Slijpe

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw huis in Slijpe ten volle gerespecteerd. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus! inbouwkast trap

Een hoogwaardige maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Slijpe, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Slijpe. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Wat moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Slijpe? D Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Slijpe?

Dat hangt af van verschillende factoren. Wanneer je kast besteld is, geven onze interieuradviseurs een juiste tijdsindicatie mee.

Kan de maatkast voor mijn woning in Slijpe online besteld worden?

Neen, niet per se. Omdat je de kast samenstelt volgens jouw wensen, heb je dus ook het prijskaartje in de hand. Onze adviseurs geven je graag een vrijblijvende offerte mee, volledig afgestemd op jouw budget.

Wordt mijn woning in Slijpe opgemeten vooraleer de kast gemaakt wordt?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Slijpe monteren. Ze zetten jouw kast met de grootste precisie en oog voor detail in elkaar en laten je woning netjes achter. Zo is een perfect eindresultaat gegarandeerd.

Hoe deel ik de kast voor mijn woning in Slijpe het beste in?

Voor de ideale kastindeling, kan je terecht bij onze adviseurs. Ze helpen je graag bij het bepalen van een indeling op jouw maat. Je bent hiervoor meer dan welkom in een van onze showrooms. Daar kunnen we je de indeling meteen in 3D tonen.