Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Slijpe. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een unieke kast op maat van je woonst in Slijpe

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Slijpe ten volle. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Ga voor een strak design met spiegelende uitvoering of kies een landelijke look met hout. De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Dat maakt ze 100% uniek! hangmeubel living

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te monteren in Slijpe: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Slijpe, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je huis in Slijpe

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Slijpse huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Slijpe geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek. maatkast wit vrouw

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Slijpse woonst extra in de verf wordt gezet.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Slijpe. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!