Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Sint-Martens-Voeren. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woning in Sint-Martens-Voeren

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Sint-Martens-Voerense woonst staat buiten kijf. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Sint-Martens-Voeren geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. hangmeubel living

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te installeren in Sint-Martens-Voeren: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Sint-Martens-Voeren, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Sint-Martens-Voerense huis extra in de verf zetten. inbouwkast trap

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Sint-Martens-Voeren

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw huis in Sint-Martens-Voeren worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast helemaal samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Sint-Martens-Voeren. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot snel!