Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Sint-Maria-Lierde. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Sint-Maria-Lierdse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. hangmeubel living

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Sint-Maria-Lierde

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woning in Sint-Maria-Lierde worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Sint-Maria-Lierde

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Laat onze monteurs de kast op maat plaatsen in je woning te Sint-Maria-Lierde, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. maatkast zwart

Voor elke ruimte van je woonst in Sint-Maria-Lierde bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Sint-Maria-Lierdse huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Sint-Maria-Lierde monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Sint-Maria-Lierde. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot snel!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wat is de levertermijn voor mijn kast in Sint-Maria-Lierde?

Iedere kast van DM-Line wordt op maat gemaakt. Daardoor kunnen we niet zomaar één prijs plakken op de totaalkost. Hoeveel je uiteindelijk moet betalen hangt af van het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Uiteraard kunnen we hiervoor wel een vrijblijvende offerte opmaken. Die vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Ligt de prijs van een kast op maat voor mijn woning in Sint-Maria-Lierde veel hoger dan een standaard kast?

Een op maat gemaakte kast voor je woning in Sint-Maria-Lierde hoeft niet noodzakelijk veel duurder te zijn dan een standaard kast. Het grote voordeel van een kast op maat is dat je de indeling en afwerking volledig naar eigen wens samenstelt. De prijs varieert naargelang die keuzes. Onze interieuradviseurs geven je graag vrijblijvend een offerte afgestemd op jouw beschikbare budget.

Vindt er een opmeting plaats van mijn woning in Sint-Maria-Lierde vooraleer de kast gemaakt wordt?

Absoluut. Wanneer je na een offerteaanvraag beslist om jouw droomkast te laten maken, sturen we een vakman naar je toe. Hij of zij meet de ruimte waarin de kast moet komen te staan dan nog eens nauwkeurig op.

Welke materialen worden gebruikt voor het maken van mijn maatkast in Sint-Maria-Lierde?

Voor de juiste kastindeling kan je altijd overleggen met onze interieuradviseurs. Ze helpen je graag bij het vervullen van al je wensen. Maak je een afspraak bij één van onze showrooms, dan kunnen we je de indeling onmiddellijk in 3D tonen.