Sinds 1993 ontwerpt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line ontwerpt je droomkast en komt ze monteren in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Unieke kasten met karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Daardoor is ze 100% uniek.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan ontwerpt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je woonst extra in de verf wordt gezet.

Voor elke ruimte van jouw huis een originele oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde finish of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een kwaliteitsvolle maatkast plaatsen in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken: betaalbaar en tijdloos.

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. DM-Line bouwt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Sint-Margriete-Houtem Kortenaken, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

DM-Line ontwerpt maatkasten passend bij je woonst in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot binnenkort!