DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze plaatsen in Sint-Laureins-Berchem. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woonst in Sint-Laureins-Berchem

Jouw DM-Line maatkast? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Sint-Laureins-Berchemse woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Sint-Laureins-Berchem monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk. maatkast wit man

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Sint-Laureins-Berchemse huis extra in de verf zetten.

Een unieke kast op maat van je woonst in Sint-Laureins-Berchem

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Sint-Laureins-Berchem ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Wij bieden je heel wat opties aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus! maatkast wit vrouw

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Onze monteurs komen de kast op maat plaatsen in je woning te Sint-Laureins-Berchem. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze afwerking, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Sint-Laureins-Berchem. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!