Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we zelf de kast installeren in jouw deelgemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Voor elke ruimte van jouw woning een inventieve oplossing

DM-Line maatkasten? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je huis staat buiten kijf. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Sint-Jan-In-Eremo installeren. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

Een hoogwaardige maatkast monteren in Sint-Jan-In-Eremo: betaalbaar en tijdloos.

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Sint-Jan-In-Eremo, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

DM-Line bouwt maatwerk dat uniek is. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Sint-Jan-In-Eremo ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Altijd 100% uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Sint-Jan-In-Eremo. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!