DM-Line ontwerpt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we zelf de kast installeren in jouw deelgemeente. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Sint-Huibrechts-Lille

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Na de plaatsing van de kast te Sint-Huibrechts-Lille, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Benut elke ruimte van je woning optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je huis extra in de verf wordt gezet.

Voor elke ruimte van jouw huis een inventieve oplossing

DM-Line maatkasten? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je woonst. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Sint-Huibrechts-Lille monteren. Het resultaat is steeds uniek, kwalitatief en persoonlijk.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Wij streven ernaar om uniek te zijn. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Sint-Huibrechts-Lille ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Sint-Huibrechts-Lille. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!