Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Sint-Goriks-Oudenhove. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Sint-Goriks-Oudenhove

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Sint-Goriks-Oudenhove, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze uitvoering, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je huis in Sint-Goriks-Oudenhove

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Sint-Goriks-Oudenhoofse woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Sint-Goriks-Oudenhove geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Een unieke kast op maat van je woonst in Sint-Goriks-Oudenhove

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woonst in Sint-Goriks-Oudenhove worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast helemaal samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

inbouwkast trap

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Sint-Goriks-Oudenhoofse woonst extra in de verf wordt gezet.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woonst in Sint-Goriks-Oudenhove. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot snel!