Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze installeren in Sint-Goriks-Oudenhove. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je graag!

Unieke kasten op maat van je woonst in Sint-Goriks-Oudenhove

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Sint-Goriks-Oudenhove ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Altijd 100% uniek dus!

hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je huis in Sint-Goriks-Oudenhove

Een maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Sint-Goriks-Oudenhoofse huis staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Sint-Goriks-Oudenhove plaatsen. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk.

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Sint-Goriks-Oudenhove

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Sint-Goriks-Oudenhove, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

inbouwkast trap

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Sint-Goriks-Oudenhoofse woning extra in de verf zetten.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Sint-Goriks-Oudenhove. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!