Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we zelf de kast plaatsen in jouw deelgemeente. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Heb je weing ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te laten monteren in Sint-Amandsberg: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Laat onze installateurs de kast op maat plaatsen in je woning te Sint-Amandsberg, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

Een maatkast uit ons gamma? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Sint-Amandsberg geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Sint-Amandsberg ten volle. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. Wij bieden je heel wat opties aan. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

DM-Line bouwt maatkasten passend bij je woonst in Sint-Amandsberg. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!