Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Sint-Amandsberg. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Sint-Amandsbergse woonst extra in de verf. hangmeubel living

Voor elke ruimte van je huis in Sint-Amandsberg bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Sint-Amandsbergse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Sint-Amandsberg installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te installeren in Sint-Amandsberg: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Laat onze monteurs de kast op maat plaatsen in je woning te Sint-Amandsberg, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish. inbouwkast trap

Een unieke kast op maat van je woonst in Sint-Amandsberg

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw huis in Sint-Amandsberg ten volle gerespecteerd. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Altijd 100% uniek dus!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Sint-Amandsberg. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Sint-Amandsberg?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Wie graag een correcte inschatting krijgt van de levertermijn, kan terecht bij onze interieuradviseurs.

Ligt de prijs van een kast op maat voor mijn woning in Sint-Amandsberg veel hoger dan een standaard kast?

Een maatkast van DM-Line hoeft niet duurder te zijn dan een standaard kast. Aangezien je zelf meedenkt over de indeling en afwerking, heb je ook het prijskaartje mee in de hand. Voor een vrijblijvende offerteaanvraag helpen onze adviseurs je graag verder.

Ik heb een maatkast bij DM-Line besteld. Moet ik die zelf monteren in Sint-Amandsberg?

Jazeker! Wanneer je bij ons een offerteaanvraag doet, vragen we je de afmetingen van de ruimte waarin de kast moet komen door te geven. Op basis daarvan kunnen we een prijsofferte opstellen. Kies je ervoor om de kast effectief te laten maken, dan sturen we een vakman naar Sint-Amandsberg. Hij of zij zorgt voor een professionele opmeting.

Hoe deel ik de kast voor mijn woning in Sint-Amandsberg het beste in?

Voor de indeling van de kasten overlopen onze interieuradviseurs samen met jou wat je wenst op te bergen. Samen creëren we op die manier jouw ideale kastindeling. Wanneer je een afspraak hebt in één van onze showrooms, kan je die indeling onmiddellijk in 3D bekijken.