Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat plaatsen in jouw deelgemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een kwalitatieve maatkast: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Scheldewindeke, gaat die jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish. maatkast wit man

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Scheldewindekese woning extra in de verf zetten.

Voor elke ruimte van je woonst in Scheldewindeke bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Scheldewindekese woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Scheldewindeke monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol. maatkast zwart

Unieke kasten op maat van je woonst in Scheldewindeke

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Scheldewindeke ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Wij bieden je heel wat opties aan. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Scheldewindeke. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!