Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wij maken je droomkast én komen ze monteren in Schalkhoven. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Voor elke ruimte van jouw huis een inventieve oplossing

DM-Line maatkasten? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je woning. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Schalkhoven geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Een kwaliteitsvolle maatkast monteren in Schalkhoven: betaalbaar en tijdloos.

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Na de plaatsing van de kast te Schalkhoven, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking.

Unieke kasten met karakter

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Schalkhoven ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Dat ontwerpt ze 100% uniek!

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Schalkhoven. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!