Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze monteren in Rosmeer. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan ontwerpt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Wij maken maatkasten die het karakter van je woonst extra in de verf zetten.

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast monteren in Rosmeer

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Rosmeer, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

Unieke kasten met karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woning in Rosmeer ten volle gerespecteerd worden. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Dat ontwerpt ze 100% uniek!

Voor elke ruimte van jouw woonst een originele oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je huis. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Rosmeer plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Rosmeer. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot binnenkort!