Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat wordt met overgave gedaan. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat installeren in jouw deelgemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te plaatsen in Rollegem-Kapelle: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Rollegem-Kapelle, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. inbouwkast slaapkamer

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Rollegem-Kapelse huis extra in de verf.

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woonst in Rollegem-Kapelle

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Rollegem-Kapelse huis. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Rollegem-Kapelle plaatsen. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk. inbouwkast trap

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Rollegem-Kapelle

Ons maatwerk is altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Rollegem-Kapelle ten volle respecteren. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Rollegem-Kapelle. Die kasten zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot gauw!