DM-Line bouwt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. Wij maken je droomkast én komen ze installeren in Ravels. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woonst in Ravels ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat bouwt ze 100% uniek!

Een kwalitatieve maatkast installeren in Ravels: tijdloos en betaalbaar

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Onze monteurs komen de kast op maat plaatsen in je woning te Ravels. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish.

Voor elke ruimte van jouw Ravelse woonst een inventieve oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Ravelse huis staat buiten kijf. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Ravels. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwalitatief.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Ravelse huis extra in de verf zetten.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Ravels. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!