Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line bouwt je droomkast en komt ze monteren in Poelkapelle. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Poelkapelle

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Poelkapelle, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw huis

DM-Line maatkasten? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Poelkapelle monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Unieke kasten met karakter

DM-Line bouwt maatwerk dat uniek is. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woning in Poelkapelle ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Daardoor is ze 100% uniek.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je huis extra in de verf zet.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Poelkapelle. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!