Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Poederlee. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we graag!

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je huis in Poederlee

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Poederleese huis. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Poederlee installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief. inbouwkast slaapkamer

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Poederleese woonst extra in de verf wordt gezet.

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast monteren in Poederlee

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Laat onze monteurs de kast op maat monteren in je huis te Poederlee, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking. inbouwkast trap

Een unieke kast op maat van je woonst in Poederlee

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw huis in Poederlee worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Poederlee. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot snel!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Poederlee?

Bij DM-Line worden alle kasten op maat gemaakt. Daarom kunnen we geen vaste prijs op de totaalkost plakken. Wat je uiteindelijk betaalt, is afhankelijk van verschillende factoren: het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Omdat je niet voor een complete verrassing zou komen te staan, maken we wel graag een vrijblijvende offerte voor je op. Je kan ze online aanvragen of in een van onze showrooms.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Poederlee online bestellen?

Neen, niet per se. Omdat je de kast samenstelt volgens jouw wensen, heb je dus ook het prijskaartje in de hand. Onze adviseurs geven je graag een vrijblijvende offerte mee, volledig afgestemd op jouw budget.

Meten jullie eerst de ruimte van mijn woning in Poederlee op alvorens een ontwerp te maken?

Wanneer je online of in één van onze showrooms een offerte aanvraagt, bezorg je ons idealiter een situatieschets met afmetingen en/of foto van de kamer waarin je kast komt te staan. Op die manier kunnen we jou een vrijblijvend prijsvoorstel geven. Als je de bestelling dan definitief maakt, komen onze vakmannen langs bij jou in Poederlee voor een professionele opmeting.

Welke materialen worden gebruikt voor het maken van mijn maatkast in Poederlee?

Jouw maatkast wordt gemaakt van echte kwaliteitsmaterialen. Alhoewel de meeste kaststructuren bestaan uit legplanken van 18 mm, kiezen we bij DM-Line voor planken van 25 mm dik. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuiging minder snel voorkomt. Kom gerust zelf kennismaken met de materialen in één van onze showrooms.