Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Pellenberg plaatsen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te plaatsen in Pellenberg: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat installeren in je woning te Pellenberg, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. inbouwkast slaapkamer

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Pellenbergse woning extra in de verf zet.

Voor elke ruimte van je woning in Pellenberg bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Pellenbergse huis. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Pellenberg installeren. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek. inbouwkast trap

Unieke kasten op maat van je woonst in Pellenberg

Wij streven ernaar om uniek te zijn. De afmetingen van jouw woning in Pellenberg worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Volledig uniek dus!

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je huis in Pellenberg. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!