Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Wij maken de kast van je dromen én komen ze installeren in Paulatem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we graag!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

DM-Line bouwt maatwerk dat uniek is. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Paulatem ten volle respecteren. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je huis extra in de verf zetten.

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw huis

Een maatkast uit ons gamma? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je huis. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Paulatem geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een kwaliteitsvolle maatkast monteren in Paulatem: betaalbaar en tijdloos.

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Paulatem, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Paulatem. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot binnenkort!