DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Paulatem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast installeren in Paulatem

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Paulatem, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking. hangmeubel living

Een unieke kast op maat van je woonst in Paulatem

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Paulatem ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Volledig uniek dus!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Wij maken maatkasten die het karakter van je Paulatemse huis extra in de verf zetten. maatkast zwart

Voor elke ruimte van je woonst in Paulatem bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Paulatemse woning. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Paulatem monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woonst in Paulatem. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot snel!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Wat moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Paulatem? D Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Paulatem?

De levertermijn van jouw maatkast in Paulatem is afhankelijk van verschillende factoren. Wil je een correcte schatting van de levertermijn alvorens je een bestelling plaatst? Dat kan uiteraard. Onze interieuradviseurs geven je een juiste tijdsindicatie mee.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Paulatem online te bestellen?

Bij DM-Line werken we niet met online bestellingen. Wel is het mogelijk een online offerteaanvraag in te dienen of een afspraak te maken. We willen garanderen dat de maatkast die bij jou in Paulatem komt te staan volledig naar wens gemaakt is. Om die reden is het beter om een grondig en persoonlijk gesprek aan te gaan met één van onze interieurexperts. Zij geven je het juiste advies en zo krijg jij de kast van je dromen.

Meten jullie eerst de ruimte van mijn woning in Paulatem op alvorens een ontwerp te maken?

Wie bij ons een offerteaanvraag wil doen, vragen we een situatieschets met afmetingen mee te nemen van de ruimte waarin de kast moet komen te staan. Op basis daarvan maken we een vrijblijvend prijsvoorstel. Kies je ervoor om de kast te bestellen, dan komen onze vakmannen tot bij jou in Paulatem om alles definitief op te meten.

Van welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Paulatem gemaakt?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Paulatem enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.