Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Paulatem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Voor elke ruimte van je woning in Paulatem bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Paulatemse woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Paulatem installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

hangmeubel living

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Paulatem, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze afwerking, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je Paulatemse woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

inbouwkast trap

Unieke kasten op maat van je woonst in Paulatem

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Paulatem ten volle respecteren. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Daardoor is ze 100% uniek.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Paulatem. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot binnenkort!