DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze installeren in het Pajottenland. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woonst in het Pajottenland

Jouw DM-Line maatkast? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je huis in het Pajottenland staat buiten kijf. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de uitvoering? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in het Pajottenland monteren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. inbouwkast slaapkamer

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je ruimte én geld. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je woning in het Pajottenland wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Unieke kasten op maat van je woonst in het Pajottenland

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in het Pajottenland ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Volledig uniek dus! maatkast zwart

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Laat onze installateurs de kast op maat monteren in je woonst in het Pajottenland, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Hoelang duurt het vooraleer mijn maatkast in het Pajottenland wordt geleverd?

De levertermijn van jouw maatkast in het Pajottenland is afhankelijk van verschillende factoren. Wil je een correcte schatting van de levertermijn alvorens je een bestelling plaatst? Dat kan uiteraard. Onze interieuradviseurs geven je een juiste tijdsindicatie mee.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in het Pajottenland online bestellen?

Het is niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw woning in het Pajottenland komt te staan volledig naar wens te maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden met één van onze interieurexperts. Op die manier kunnen wij je optimaal adviseren en krijg jij de kast van je dromen.

Is de maatkast voor mijn woning in het Pajottenland zelf te monteren?

Wanneer je online of in één van onze showrooms een offerte aanvraagt, bezorg je ons idealiter een situatieschets met afmetingen en/of foto van de kamer waarin je kast komt te staan. Op die manier kunnen we jou een vrijblijvend prijsvoorstel geven. Als je de bestelling dan definitief maakt, komen onze vakmannen langs bij jou in het Pajottenland voor een professionele opmeting.

Hoe deel ik mijn kast in het Pajottenland het beste in?

Voor de indeling van de kasten overlopen onze interieuradviseurs samen met jou wat je wenst op te bergen. Samen creëren we op die manier jouw ideale kastindeling. Wanneer je een afspraak hebt in één van onze showrooms, kan je die indeling onmiddellijk in 3D bekijken.