Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat plaatsen in jouw regio. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in het Pajottenland

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in het Pajottenland ten volle respecteren. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Volledig uniek dus! hangmeubel living

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in het Pajottenland

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast in het Pajottenland, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft.

Voor elke ruimte van je woonst in het Pajottenland bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je huis in het Pajottenland. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in het Pajottenland installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. inbouwkast trap

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woonst in het Pajottenland wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woonst. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!