Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze plaatsen in Overwinden. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Overwindse woonst extra in de verf zetten. maatkast wit man

Voor elke ruimte van je woonst in Overwinden bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Overwindse huis. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met bizarre vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Overwinden monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast installeren in Overwinden

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Laat onze installateurs de kast op maat plaatsen in je woning te Overwinden, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft. maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Overwinden

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw huis in Overwinden ten volle gerespecteerd. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Overwinden. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!