Sinds 1993 ontwerpt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast van je dromen én komen ze monteren in Outer. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw huis

De maatkasten van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je huis. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Outer installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast monteren in Outer

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Outer, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je woning extra in de verf zetten.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woning in Outer ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een strak design met spiegelende uitvoering of kies een landelijke look met hout. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. 100% uniek dus!

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Outer. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot snel!