Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Outer. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woning in Outer

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Outerse huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast te staan in een ruimte met speciale vorm? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Outer geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek. maatkast wit man

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Outerse huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te plaatsen in Outer: tijdloos en betaalbaar

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Outer, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft. maatkast wit vrouw

Een unieke kast op maat van je woonst in Outer

Wij streven ernaar om uniek te zijn. De afmetingen van jouw huis in Outer worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Outer. Die kasten zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Wat moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Outer? D Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Outer?

Dat hangt af van verschillende factoren. Wanneer je kast besteld is, geven onze interieuradviseurs een juiste tijdsindicatie mee.

Kost een maatkast voor mijn woning in Outer meer dan een standaard kast?

Je maatkast van DM-Line kan helaas niet online besteld worden. Wel kan je online een offerteaanvraag indienen of een afspraak maken bij een winkel in je buurt. Wij vinden het belangrijk dat de kast die bij jou in Outer komt te staan, volledig naar wens gemaakt is. Daarom adviseren we je om een gesprek aan te gaan met onze interieurexperts. Op basis daarvan kunnen we je droomkast maken.

Is de maatkast voor mijn woning in Outer zelf te monteren?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Outer monteren. Ze zetten jouw kast met de grootste precisie en oog voor detail in elkaar en laten je woning netjes achter. Zo is een perfect eindresultaat gegarandeerd.

Hoe deel ik de kast voor mijn woning in Outer het beste in?

Voor de ideale kastindeling, kan je terecht bij onze adviseurs. Ze helpen je graag bij het bepalen van een indeling op jouw maat. Je bent hiervoor meer dan welkom in een van onze showrooms. Daar kunnen we je de indeling meteen in 3D tonen.